Profil og kompetencer / Historien bag
 
 
 
 
 
 
 
 

Historien bag

Historien før og nu, samt mere om manden bag:

Total Lyd & Lys blev stiftet d. 1 april 2007, men rødderne fører tilbage til starten af halvfemserne, hvor vi opererede under navnet Tubbe’s Disco. I starten var det primært som DJ man så Tobias Folke Petersen: DJ Tubbe, som i 1998 kom på en delt 2. plads i DM for upcoming DJs og radioværter.
Men langsomt begyndte aktiviteterne at brede sig til lyd- og lysteknik. Et år på teaterskole og efterfølgende som medarbejder på Kulturhuset Toldkammeret, gav en større viden samt lyst og erfaring til at styrke vores kompetencer indenfor koncert- og teaterteknik.
i 2004 skiftede vi navn til Total Lyd & Lys for at synliggøre at vi nu også leverede totalløsninger af lys og lyd og for at hjælpe vores kunder med nemmere at kunne gennemskue hvilke kompetencer, der nu var de primære. De følgende år voksede firmaet voldsomt og denne udvikling er til stadighed i gang den dag i dag med Tobias Folke Petersen som fuldtidsbeskæftiget og en hær af freelance teknikere og hands som hjælper med at få hjulene til at køre rundt. 
-Vi gerne vil kendes på teknisk formåen og ikke mindst troværdighed og ansvar. 
 
Gennem en årrække supplerede Total Lyd & Lys Helsingør Teater med udstyr og mandskab til de internationale gadeteaterfestivaller ’Passage’. Til hverdag var Tobias Folke Petersen Scenemester og Tekniskchef på teatret.
Da Kulturværftet i Helsingør åbnede 10/10/10 var Tobias Folke Petersen sammen med kollegaer engageret i at få det endnu ikke færdigbyggede hus til at fungerer teknisk.

Allerede som barn var Tobias meget glad for at skille elektroniske ting ad for at finde ud af hvordan de virkede. Der gik mange år han lærte at samle dem igen :-)
Han var et meget kreativt barn, der altid havde fuld fart på, og var svær at få til at sidde stille, medmindre at der var noget virkelig spændende at fordybe sig i. Til gengæld brugte han gerne hele rummet når han sang og spillede musik, samt medvirkede i forestillinger i den lokale teaterscene i Espergærde.

Udover glæden ved teknik, teater og musik har han en Akademiuddannelse i ungdomspædagogig og var fastansat 13 år på deltid i fritidsklubben Fiolen, 
 
totallydoglys.dk | CVR: 30 32 31 30 | Plejleltvej 22, Havreholm, 3100 Hornbæk - Denmark | Tlf.: 2682 2672 | mail@totallydoglys.dk